Darius Hargrove
Jucatori U-Banca Transilvania Cluj-Napoca

3 transferuri noi la U Banca Transilvania

U Banca Transilvania pare că și-a definitivat lotul pentru sezonul 2014-2015, sezon în care clujenii vor lupta în campionat, Cupa României și în grupele EuroChallenge Cup.

Astfel, oficialii grupării din Cluj Napoca au transferat 3 jucători noi:

 1. Sean Barnette (american, 197cm, 28 de ani) revine la U Banca Transilvania, americanul jucând la Cluj în sezonul 2012-2013.
  Sezonul trecut, acesta a jucat la Rilski Sportist în Bulgaria, formație ce a jucat contra echipei BC Mureș în EuroChallenge Cup.
  Pentru echipa bulgară Sean a avut medii de 15,5 puncte/meci și 7,8 recuperări/meci.
 2. Zoran Cvjetkovic (bosniac, 190cm, 24 de ani) sosește de la formația Zrinski din Bosnia după ce a mai trecut pe la Concordia Chiajna și Oberwart din Austria.
  Pentru Concordia Chiajna, bosniacul a jucat doar 6 partide reușind 2,5 puncte/meci și 1,0 recuperări/meci.
 3. Michael Southall (american, 208cm, 32 de ani) vine de la echipa Al Sadd din Qatar, formație pentru care a avut medii de 6,8 puncte/meci și 7,3 recuperări/meci.
  Ca și experiență, a mai jucat în tări precum Kuweit, Elveția și Grecia.

De asemenea, au fost prelungite contractele următorilor jucători:

 1. Milan Medvedj (sârb, 182cm , 35 de ani) este unul din primii stranieri sosiți în campionatul românesc trecând pe la formații precum CS Otopeni sau BC Timișoara.Sezonul trecut a avut medii de 3,5 puncte/meci și 3,6 pase decisive/meci.Ca și experiență, a mai jucat în Irak, Bosnia și Serbia.
 2. Boris Lalovic (muntenegrean, 206 cm, 34 de ani) continuă încă un an la formația clujeană, echipă pentru care muntenegreanul a adunat 7,5 puncte/meci și 5,0 recuperări/meci.Acesta se află la al doilea an consecutiv în maieul clujenilor.
 3. Branko Cuic (sârb, 197cm, 36 de ani) rămâne pentru al doilea an consecutiv la Cluj, echipă cu care a câștigat un titlu de campiona național.Stagiunea trecută a avut medii de 9,6 puncte/meci și 6,1 recuperări în 37 de partide disputate.În România a mai activat la BC Timișoara și BC Mureș iar în străinătate a jucat la echipe din Siria, Iran și Bosnia.
 4. Darius Hargrove (american, 195cm, 32 de ani) a fost unul din principalii jucători ai formației din Cluj Napoca reușind medii de 17,0 puncte/meci și 3,3 recuperări/meci în 37 de partide disputate.

În România a mai jucat la CSU Ploiești, echipă cu care a câștigat titlul de campion național.

Clujenii se vor baza și pe tinerii români Dragoș Gheorghe, Nandor Kuti și Wilhelm Brosser.

3 transferuri noi la U Banca Transilvania
5 (100%) 1 vot[uri]

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 + 9 =