eurocuplogo
CSU Ploiesti EuroCup Turnee

Adversari CSU Asesoft Ploiesti in EuroCup 2014-2015

CSU Asesoft Ploieşti va juca pentru al II-lea sezon consecutiv(a 3-a oară în istorie) în EuroCup- a 2-a competiţie baschetbalistică din Europa ca importanţă.

În sezonul 2014-2015, CSU Asesoft Ploieşti a fost repartizată în conferinţa a II-a, în grupa E alături de echipele:

  • Lietuvos Rytas Vilnius- echipă din Lituania, a câştigat de 2 ori EuroCup, iar anul trecut a jucat în grupele Euroligii, a ajuns în EuroCup până în optimi, iar în Liga VTB cât şi în campionatul Lituaniei a fost semifinalistă.
  • Banvit Bandirma-echipă din Turcia, semifinalista sezonului trecut în campionatul Turciei iar în EuroCup a trecut de faza grupelor.
  • Krasny Oktyabr Volgograd-echipă din Rusia, sezonul trecut a ajuns în optimile ligii VTB (primul tur de Play-Off) şi în semifinalele Cupei Rusiei.
  • Partizan Belgrad- cea mai de succes echipă din Serbia, câştigătoare a Euroligii; sezonul trecut a ajuns până în optimile Euroligii şi a câştigat campionatul în Serbia. A jucat un amical cu CSU Ploieşti în acest presezon pierzând în faţa campioanei României.
  • Hapoel Jerusalem-echipă cu care CSU Ploieşti a jucat şi sezonul trecut în grupe pierzând însă ambele manşe. Anul trecut echipa din Israel a ajuns până în sferturile de finală ale EuroCup-ului.

Vezi clasament EuroCup 2014-2015: aici

Adversari CSU Asesoft Ploiesti in EuroCup 2014-2015
4 (80%) 1 vot[uri]

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

7 + 6 =