BC Mures CSU Atlassib Sibiu Program si rezultate

BC Mures 86-84 CSU Sibiu

Meci nebun în “junglă” acolo unde formația BC Mureș a reușit să învingă echipa CSU Atlassib Sibiu, însă la o diferență de doar 2 puncte, diferență care în caz de egalitate la finalul sezonului va oferi avantaj echipei din Sibiu.

Meciul a început bine pentru oaspeți însă o serie incredibilă de aruncări de la distanșă au propulsat avantajul gazdelor dar scorul la pauză a fost 39 la 37 în favoarea tigrilor.

Sfertul 3 a însemnat o cădere uriașă a mureșenilor, sibienii arătând că pot juca baschet și fără jucători de bază precum Octavian Calotă și Milos Bojovic, astfel scorul înaintea ultimului sfert arăta 54 la 61 pentru oaspeți.

Sfetul 4 a însemnat un final încins favorabil mureșenilor și astfeș BC Mureș ajunge la cota de 18 victorii la fel ca sibienii însă avantajul în caz de egalitate aparține celor din Sibiu.

Cei mai buni jucători ai mureșenilor au fost Goran Martinic și Ivan Jelenic cu 23 de puncte marcate în timp ce pentru CSU Sibiu Christopher Lee și Matija Ceskovic au adunat 26 respectiv 24 de puncte.

În ultima etapă BC Mureș va întâlni BC Timba Timișoara iar CSU Sibiu va primi vizita echipei Steaua CSM București.

BC Mures 86-84 CSU Sibiu
Acorda o nota acestui articol

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 + 3 =