tricou timisoara
BC Timisoara CSM Oradea

BC SCM Timisoara invinge la Oradea

BC SCM Timișoara a reușit să învingă în deplasarea de la Oradea, scor final 81-87 (21-16,21-31,18-21,21-19) la finele unui meci destul de echilibrat.

Partida a început în favoarea gazdelor, orădenii asigurându-și primul sfert cu un avantaj de 5 puncte, avantaj ce a avea să dispară după doar 1 minut când timișorenii au preluat conducerea 23-24.

Spre finele sfertului secund bihorenii au preluat din nou avantajul, scor 42-39 însă două triple plus coșul marcat de bănățeni la ultimul atac au făcut ca scorul la pauză să arate 42-47.

Elevii lui Cristi Achim au preluat din nou avantajul după doar 2 minute din sfertul însă tot timișorenii au revenit din nou și s-a intrat în ultimul sfert cu un avantaj de 8 puncte în favoarea oaspeților.

În sferul 4, lucrurile au rămas la fel și astfel BC SCM Timișoara obține a 6-a victorie din acest sezon și rămâne în fruntea clasamentului în vreme ce CSM U Oradea ajunge la un bilanț de 4 victorii și 4 înfrângeri.

Mladen Jeremic a fost din nou la înălțime, jucătorul aflat la al 3-lea sezon în maieul Timișoarei reușind să adune 30 de puncte, 3 recuperări plus 3 pase decisive.

Din tabăra orădeană s-a remarcat Obie Trotter cu 19 puncte plus 5 pase decisive.

Etapa următoare, CSM U Oradea se va deplasa la Pitești în timp ce elevii lui Tudor Costescu se vor deplasa la Galați.

BC SCM Timisoara invinge la Oradea
Acorda o nota acestui articol

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 + 3 =