Timisoara Energia Rovinari
BC Timisoara CS Energia Rovinari Targu-Jiu Program si rezultate

BC Timisoara 78-85 Energia Rovinari

BC Timișoara a fost învinsă pe teren propriu de formația Energia Rovinari, în urma acestui meci timișorenii reducându-și șansele la calificarea în Play-Off în timp ce pentru gorjeni victoria îi duce mai aproape de acest obiectiv.

Meciul a început foarte bine pentru tabăra oaspete care au obținut un avans  de 10 puncte în primul sfert, până la pauză diferența a scăzut la doar 2 puncte în favoarea elevilor lui Florin Nini.

Sfertul 3 a fost câștigat tot de oaspeți, timișorenii reușind egalarea abia în sfertul 4 însă doar pentru puțin timp, tot echipa din Târgu Jiu fiind cea care a profitat de greșelile din atac ale bănățenilor și au înscris puncte importante pe contra-atac.

Toți stranierii din lotul Energiei Rovinari au avut prestații foarte bune, excepție făcând noua achiziție a echipei : Rait Keerles, estonianul evoluând cu mult sub limita CV-ului său.

Cel mai bun jucător al gorjenilor a fost micuțul Giordan Watson, americanul remarcându-se cu 17 puncte și 5 pase decisive în vreme ce pentru tabăra timișoreană Jason Conley a totalizat 28 de puncte plus 10 recuperări.

Vasile Ștefan, noua achiziție de la Concordia Chiajna nu a fost folosit în acest meci.

Următoarea etapă BC Timișoara va primi vizita echipei U Mobitelco Cluj Napoca iar Energia Rovinari va primi vizita campioanei CSU Ploiești.

 

BC Timisoara 78-85 Energia Rovinari
5 (100%) 1 vot[uri]

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 + 5 =