BC Mures BC Timisoara Program si rezultate

BC Timisoara 93-99 BC Mures

BC Mureș și-a revenit rapid după prima înfrângere din junglă din acest sezon și au câștigat în deplasare în fața echipei BC Timișoara, echipă ce riscă să se îndepărteze periculos de zona Play-off-ului.

Pentru mureșeni se pare că revenirea lui Goran Martinic le-a adus un mare plus în agrenajul echipei, acesta contribuind cu  22 de puncte și 8 pase decisive fiind cel mai bun jucător al echipei sale.

Din tabăra Timișoarei Nikola Gacesa a totalizat 23 de puncte și 10 recuperări urmat de Zlatko Jovanovic cu 21 de puncte și 7 pase decisive.

Zlatko Jovanovic s-a aflat la meciul cu nr. 100 în maieul Timișoarei iar colegul său Dragoș Andrei la meciul cu nr. 150.

Derren Fenn, pivotul echipei Timișoara a fost veriga slabă a meciului, acesta marcând doar 8 puncte fiind ținut 38 de minute pe parchet, curios fiind faptul ca 6 din cele 8 puncte au fost marcate de la distanță de un jucător de 208 și profil de pivot clasic.

Etapa viitoare se anunță de foc pentru “lei” , aceștia jucând contra echipei Steaua CSM EximBank, echipă care dacă pierde astazi la Pitești probabil își va juca ultima carte pentru Play-Off în fața Timișoarei.

Pentru BC Mureș urmează reeditarea finalei de anul trecut contra CSU Asesoft Ploiești.

BC Timisoara 93-99 BC Mures
Acorda o nota acestui articol

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

7 + 4 =