Oradea-Pitesti
BCM U Pitesti CSM Oradea

BCM U FC Arges Pitesti castiga primul meci al seriei cu Oradea

BCM U FC Argeș Pitești a câștigat primul meci al seriei contra formației CSM CSU Oradea, scor final 62-66 la capătul unui meci condus de argeșeni pe toată durata celor 40 de minute de joc.

Elevii lui Barni Szaszgaspar  au preluat conducerea partidei încă de la început cu un parțial de 11-0 pentru ca la pauză avantajul să fie de 10 puncte, scor 30-40.

Avantajul Piteștiului a continuat să crească iar cu 10 minute înainte de final scorul arăta 40-52, avantaj ce a scăzut până la 2 puncte cu 22 de secunde înainte de final, însă formația bihoreană nu a putut puncta decisiv și astfel Oradea pierde prima partidă a seriei.

Andriy Agafonov a fost cel mai bun jucător de la oaspeți cu 23 de puncte plus 7 recuperări fiind urmat de Porter Troupe cu 11 puncte plus 4 recuperări.

Cel mai bun jucător al gazdelor a fost Goran Gajovic cu 11 puncte plus 10 recuperări fiind urmat de Bobe Nicolescu cu 11 puncte plus 3 recuperări și Martin Zeno cu 13 puncte plus 6 recuperări.

CSM CSU Oradea nu s-a putut baza în acest meci pe Vaidas Kariniauskas în vreme ce Piteștiul a avut tot lotul valid.

CSM CSU Oradea 0-1 BCM U FC Argeș Pitești iar următorul meci al seriei se va juca sâmbătă de la ora 19.00 la Sala Antonio Alexe după care seria se va muta în Sala Trivale.

 

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

9 + 3 =