Timba Timisoara-BCM U Pitesti
BC Timba Timisoara BCM U Pitesti Program si rezultate

BCM U FC Arges Pitesti se impune la Timisoara

BCM U FC Argeș Pitești a reușit să întrerupă seria negativă de 3 înfrângeri consecutive  cu o victorie în deplasarea de la Timba Timișoara, scor final 77-82 (23-10,14-26,22-26,18-20).

Partida a început foarte bine pentru gazde care au deschis partida cu un avans de 8 puncte după doar 5 minute de joc pentru ca la finele primului sfert să fie 23-10.

Sfertul doi a continuat tot cu dominația bănățenilor însă în ultimele 3 minute piteștenii au fost mai preciși la aruncări și au redus diferența la doar 1 punct.

După doar un minut din sfertul 3 piteștenii au preluat pentru prima dată conducerea și chiar s-au distanțat la 10 puncte însă înaintea ultimului sfert avansul s-a redus la doar 3 puncte.

Cu două minute înainte de final scorul era 73 egal însă reușitele de 3 puncte ale lui Kostoski au făcut ca victoria să revină argeșenilor.

Ako Kostoski a fost MVP-ul partidei, macedoneanul terminând cu 28 de puncte, 4 recuperări plus 5 pase decisive fiind urmat de Titus Nicoară cu 11 puncte plus 11 recuperări și Nick Russell plus Andriy Agafonov, ambii cu câte18 puncte.

Din tabăra gazdelor s-au remarcat Pavle Reljic cu 24 de puncte plus 5 recuperări și Cameron Naylor cu 13 puncte plus 12 recuperări.

În urma acestui meci, BCM U FC Argeș Pitești ajunge la 7 victorii plus 4 înfrângeri în timp ce Timba rămâne cu 2 victorii plus 8 înfrângeri.

În etapa următoare, Timba va juca la Cluj în devans după care va urma partida contra BC SCM Timișoara iar Pitești va primi vizita campioanei U BT Cluj Napoca.

BCM U FC Arges Pitesti se impune la Timisoara
5 (100%) 1 vot[uri]

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

9 + 4 =