BCM U Pitesti SCM U Craiova
BCM U Pitesti Program si rezultate SCM Universitatea Craiova

BCM U Pitesti 58-64 SCM U Craiova

SCM U Craiova a învins în deplasare în prima partidă din acest sezon pe formația BCM U Pitești, scor final 58-64 (15-8,13-19,9-13,15-12,6-12) la capătul unui meci ce a avut nevoie de o repriză de prelungiri pentru a-și decide învingătoarea.

Cu 3 jucători accidentați BCM U Pitești a început curajos partida câștigând lejer primul sfert pentru ca până la pauză oltenii să revină la doar 1 punct în spatele argeșenilor.

După pauză ambele echipe s-au întrecut în ratări și astfel meciul s-a încheiat la egalitate după ce Rihards Kuksiks a irosit ultima minge a argeșenilor.

În prelungiri, craiovenii au profitat de eliminările pentru greșeli personale ale piteștenilor și au obținut prima victorie din acest sezon.

Djordje Micic a fost eroul din Bănie cu 23 de puncte marcate fiind urmat de americanul Johnson cu 16 puncte plus 5 pase decisive.

Din tabăra gazdelor s-au remarcat Rihards Kuksiks în double-double (17 puncte plus 12 recuperări) și Aleksandar Mladenovic cu 17 puncte plus 5 recuperări.

Etapa viitoare, SCM U Craiova va primi vizita echipei Energia Târgu Jiu iar BCM U Pitești se va deplasa la Galați.

SCM U Craiova se află momentat pe primul loc cu 2 puncte în timp ce argeșenii ocupă ultimul loc cu -2 puncte (BCM U Pitești a fost penalizată cu -3 puncte în acest sezon).

BCM U Pitesti 58-64 SCM U Craiova
5 (100%) 3 vot[uri]

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

8 + 2 =