Pitesti CSU Sibiu
BCM U Pitesti CSU Atlassib Sibiu Program si rezultate

BCM U Pitesti 69-80 CSU Sibiu

Meci important pentru BCM U Pitești în Trivale, acolo unde au primit vizita echipei CSU Sibiu, una din revelațiile acestui sezon.

Partida a început bine pentru formația gazdă cu un avans de 6 puncte în primul sfert, însă oaspeții s-au regrupat și astfel la pauză tabela arăta un avantaj de 8 puncte în favoarea sibienilor.

A urmat un sfert 3 bun făcut de gazde și o cursă de urmărire a adversarului, însă recuperările ofensive ale sibienilor, aruncările ratate de la distanșă a piteștenilor și eliminarea timpurie a lui Marko Djurkovic au făcut ca scorul final să fie 80 la 69 în favoarea echipei CSU Sibiu.

Cel mai bun jucător al partidei a fost Matija Ceskovic cu 20 de puncte și 5 pase decisive în timp ce pentru piteșteni Lamonte Ulmer a adunat 17 puncte.

Fostul jucător al echipei argeșene de anul trecut, Octavian Popa Calotă a avut o prestație foarte bună împotriva fostei sale echipe, acesta reușind 14 puncte în 17 minute petrecute pe teren.

Etapa viitoare CSU Sibiu va primi vizita echipei BC Timișoara în vreme ce BCM U Pitești nu își mai permite pași greșiți în campionat, următorul meci fiind în compania echipei BC Timba Timișoara.

BCM U Pitesti 69-80 CSU Sibiu
Acorda o nota acestui articol

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

9 + 7 =