Pitesti Dinamo etapa 3
BCM U Pitesti CS Dinamo Bucuresti Program si rezultate

BCM U Pitesti 72-60 CS Dinamo Bucuresti

BCM U Pitești a obținu a doua victorie consecutivă din acest sezon după ce a învins pe CS Dinamo București, scor final 72-60 (13-16,16-15,21-11,22-18).

Meciul a reprezentat cea de-a 5 întâlnire directă dintre cele 2 echipe în acest an, partidă ce a fost una destul de echilibrată până la pauză când oaspeții aveau un avantaj de doar 2 puncte (29-31).

Sfertul 3 a fost câștigat clar de argeșeni care au profitat de ratările dinamoviștilor și au preluat conducerea pentru ca la final să se termine partida la o diferență de 12 puncte după ce Sutalo a marcat în ultima secundă un coș de 3 puncte pentru a mai reduce din handicap.

Ronald Ross a fost cel mai bun jucător al partidei cu 20 de puncte, 6 recuperări plus 6 pase decisive fiind urmat de Rihards Kuksiks cu 18 puncte, 3 recuperări plus 4 pase decisive.

Din tabăra bucureșteană s-au remarcat Noah Dahlman cu 17 puncte plus 7 recuperări și Karolis Babkauskas cu 16 puncte plus 4 pase decisive.

La Pitești a fost transferat și Ghiță Balmuș (fost jucător Dinamo, Steaua și Chiajna) însă nu a fost folosit de către antrenorului Jovica Arsic.

În urma acestei partide ambele echipe au 2 victorii și câte o înfrângere, BCM U Pitești urmând să joace etapa viitoare la CS Gaz Metan Mediaș iar CS Dinamo București va primi vizita echipei CS Energia Târgu Jiu.

BCM U Pitesti 72-60 CS Dinamo Bucuresti
5 (100%) 1 vot[uri]

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 + 9 =