Pitesti Steaua
BCM U Pitesti Program si rezultate Steaua CSM EximBank Bucuresti

BCM U Pitesti 76-74 Steaua CSM Bucuresti

BCM U Pitești a învins luni seara formația Steaua CSM EximBank București în fața unei săli arhipline cu scorul final de 76 la 74, scor strâns având în vedere că la un moment dat piteștenii aveau și 15 puncte avans în fața bucureștenilor.

Partida a început bine pentru piteșteni după un parțial 6-0 însă sfertul l-au adjudecat steliștii cu 17 la 11 pentru ca la pauză aceștia să fie în urma gazdelor la o diferență de 3 puncte.

Sfertul al 3-lea a consemnat mărirea avantajului piteștean, sfertul 4 începând cu un avantaj de 8 puncte pentru gazde și Piteștiul părea că se îndreaptă către o victorie liniștită.

Totuși militarii au dat dovadă de mai multă determinare și cu doar câteva secunde de final aceștia se aflau la 3 puncte în spatele adversarului.

Robert Nyakundi a beneficiat de 2 libere, a marcat doar una iar la a doua a ratat însă pe recuperare a ratat iar o recuperare a lui Lamonte Ulmer a încheiat partida .

Pentru formația câștigătoare cel mai bun jucător a fost Edi Sinadinovic cu 14 puncte marcate, 5 recuperări și 3 pase decisive iar pentru formația Steaua, Bozo Djurasovic a fost punctul cheie al revenirii echipei bucureștene în joc, sârbul reușind 16 puncte și 8 recuperări.

În urma acestui rezultat BCM U Pitești îsi consolidează poziția a 8-a în clasament în vreme ce Steaua CSM București este obligată în meciul viitor să câștige în fața echipei BC Timișoara pentru a păstra șanse la Play-off.

BCM U Pitesti 76-74 Steaua CSM Bucuresti
Acorda o nota acestui articol

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 + 4 =