BCM-Pitesti-CSU-Ploiesti
BCM U Pitesti CSU Ploiesti Program si rezultate

BCM U Pitesti 86-82 CSU Asesoft Ploiesti

BCM U Pitești a învins în această seară campioana în curs- CSU Asesoft Ploiești cu scorul final de 86 la 82 după un meci în care argeșenii au condus mai tot timpul.

Piteștenii au început foarte bine, terminând primul sfert în avantaj, scor : 27-18, însă sfertul doi nu a mai fost la fel de prolifc, la pauză scorul fiind de 46 la 44 în favoarea echipei din Trivale.

Sfertul 3 a însemnat și punctul cheie al partidei, la doar câteva secunde de la reluarea partidei, Pancracije Barac pierde mingea și face al doilea fault anti-sportiv în fața lui Adrian Guțoaia și este eliminat din joc conform regulamentului.

Totuși BCM U Pitești a arătat bine în teren și a câstigat sfertul 3 și înainte de ultimul sfert scorul arăta 67 la 64 în favoarea piteștenilor.

În sfertul 4, echipele au mers cap la cap însă BCM U Pitești și-a păstrat avantajul minim iar scorul final s-a terminat 86 la 82.

Ousmanne Barro a fost cel mai bun jucător din tabăra gazdelor, senegalezul reușind 20 de puncte și 10 recuperări, în timp ce pentru ploieșteni, americanul  Rawle Marshall a marcat 14 puncte și a pasat decisiv de 6 ori.

În etapa următoare CSU Ploiești primește vizita echipei BC Timișoara în timp ce BCM U Pitești se va deplasa luni 03-02-2014 la Târgu Mureș.

BCM U Pitesti 86-82 CSU Asesoft Ploiesti
5 (100%) 1 vot[uri]

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 + 9 =