BC Mures-BCM U Pitesti
BC Mures BCM U Pitesti Cupa Romaniei

BCM U FC Arges Pitesti se califica in Final 8

BCM U FC Arges Pitești se califică în Final 8-ul Cupei României la baschet masculin după dubla manșă cu formația BC Mureș, victorie pe teren propriu 72 la 673 și înfrângere la Târgu Mureș, scor final 73-72.

Meciul de astăzi a fost unul dominat categoric în prima repriză de către gazde care au fost conduse doar în primele 2 minute după care nu au mai cedat avantajul decât cu 2 minute înainte de final.

Ca și în meciul tur, Dino Pita și Jonathan Person au fost cei mai buni jucători, fiecare având 18 puncte/5 recuperări respectiv 12 puncte/9 pase decisive.

Aleksandar Mladenovic a revenit după suspendarea de anul trecut, sârbul reușind contra fostei sale echipe 6 puncte plus o recuperare înainte de a fi eliminat pentru cele 5 greșeli personale.

De la piteșteni s-au remarcat ucraineanul Andriy Agafonov cu 21 de puncte plus 7 recuperări și Porter Troupe cu 14 puncte plus 2 recuperări.

La turneul final al Cupei României pe lângă elevii lui Hristu Șapera mai sunt calificate echipele ce joacă în cupele europene: U BT Cluj Napoca, CSM CSU Oradea, CSU Sibiu și Steaua CSM EximBank București.

BCM U FC Arges Pitesti se califica in Final 8
5 (100%) 2 vot[uri]

One comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 + 3 =