Pitesti-U BT Cluj
BCM U Pitesti Program si rezultate U-Banca Transilvania Cluj-Napoca

Campioana U BT Cluj castiga greu la Pitesti

U Banca Transilvania Cluj Napoca a învins în această seară în deplasarea de la Pitești cu scorul final de 81-82 (30-20,21-20,9-24,21-18) la capătul unui meci tensionat și decis în ultimul minut de joc.

Primul sfert a aparținut piteștenilor care au luat rapid un avans de 10 puncte, avans ce avea să crească în sfertul 2 la 16 puncte.

Până la finalul primei reprize, clujenii au mai redus din avansul gazdelor și s-a intrat la cabine cu un avantaj de 11 puncte.

Sfertul 3 a fost unul de coșmar pentru elevii lui Hristu Șapera care au pierdut avantajul și cu doar 10 minute înainte de final aveau de recuperat 4 puncte.

Cu un minut înainte de final scorul era 78 egal însă Sakic a marcat doar o liberă iar tripla lui Kostoski a făcut ca Piteștiul să aibe un avantaj de 2 puncte.

Argeșenii nu au reușit să repună mingea la timp în joc și Clujul a marcat prin Watson iar libera lui Sakic a închis tabela.

Același Zeljko Sakic a fost cel mai bun marcator al partidei cu 24 de puncte plus 6 recuperări fiind urmat de Adomas Drungilas cu 14 puncte plus 10 recuperări, Giordan Watson cu 12 puncte plus 8 pase decisive și Ousmane Barro cu 15 puncte plus 2 recuperări.

Din tabăra piteșteană s-au remarcat Andriy Agafonov cu 20 de puncte plus 7 recuperări și Ako Kostostoski cu 15 puncte, 6 pase decisive plus 5 recuperări.

În urma acestui rezultat, Clujul rămâne pe primul loc cu 11 victorii și doar 2 înfrângeri în vreme ce Piteștiul ajunge la 7 victorii plus 5 înfrângeri.

Etapa următoare, BCM U FC Argeș Pitești se va deplasa la Timișoara în timp ce U BT Cluj Napoca va primi vizita celor de la Dinamo București.

Campioana U BT Cluj castiga greu la Pitesti
5 (100%) 1 vot[uri]

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 + 2 =