BC Mures CS Gaz Metan Medias Program si rezultate

CS Gaz Metan Medias 75-81 BC Mures

BC Mureş a învins în deplasarea de la Mediaş pe echipa locală cu scorul final de 81 la 75 (scor pe sferturi : 21-23,19-19,13-21,22-18).

Oaspeţii au ţinut avantajul tot meciul, pe final însă medieşenii fiind foarte aproape de a egala printr-o reuşită de 3 puncte a lui Kyle Siloh, însă experimentatul Ivan Ivanovic a replicat în aceaşi manieră.

Deşi au mai avut încă 2 şanse de a marca, echipa lui Marcel Ţenter nu au găsit drumul spre coş şi Vaidotas Peciukas a închis tabela la 81 -75 în favoarea mureşenilor.

Kyle Siloh a fost cel mai bun om pentru medieşeni cu 22 de puncte, 3 pase decisive şi 9 recuperări, în timp ce pentru oaspeţi, canadianul Denhamn Brown a marcat 19 puncte şi a recuperat 8 mingi.

În urma acestui rezultat, CS Gaz Metan Mediaş rămâne pe locul 11 şi etapa viitoare se va deplasa în capitală pentru un meci în faţa echipei Steaua CSM Bucureşti, în timp ce BC Mureş ajunge la egalitate cu U Mobitelco Cluj pe prima treaptă a podiumului şi va da piept etapa următoare cu BCM U Piteşti, formație ce a câștigat în etapa curentă contra campioanei CSU Ploiești.

CS Gaz Metan Medias 75-81 BC Mures
Acorda o nota acestui articol

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 + 8 =