BCM Pitesti CS Gaz Metan Medias
BCM U Pitesti CS Gaz Metan Medias Program si rezultate

CS Gaz Metan Medias 84-90 BCM U Pitesti

BCM U Pitești s-a impus după prelungiri pe terenul celor de la Gaz Metan Mediaș, echipă ce numai avea șanse la Play-Off.

Argeșenii au dus meciul în prelungiri cu mari emoții, după ce cu doar câteva secunde înainte de final medieșenii aveau 3 puncte avans, însă aceștia nu au faultat așa cum impune o astfel de situație iar experimentatul Edi Sinadinovic (cel mai bun marcator de la distanță al piteștenilor) a marcat de la 3 puncte trimițând partida în prelungiri.

În prelungiri oaspeții au gestionat mai bine partida și astfel argeșenii ajung la 14 victorii în acest sezon în timp ce gazdele rămân cu doar 9 succese.

Cel mai bun jucător al Mediașului a fost Slavisa Bogavac cu 23 de puncte și 11 recuperări în vreme ce pentru Pitești Ousmane Barro a adunat 19 puncte și 14 recuperări urmat Edi Sinadinovic cu 20 de puncte și Pankracije Barac cu 18 puncte.

Luni de la ora 14.00 elevii lui Hristu Șapera se vor deplasa la Timișoara pentru restanța cu Timba în timp ce medieșenii se vor deplasa în aceeași localitate pentru un joc cu BC Timișoara.

În urma acestuui meci BCM U Pitești pare favorită pentru locul 7 la finalul sezonului, însă dacă SCM U Craiova este învinsă de Asesoft, piteștenii vor ocupa locul 6.

CS Gaz Metan Medias 84-90 BCM U Pitesti
5 (100%) 1 vot[uri]

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 + 6 =