BCM U Pitesti CS Phoenix Galati Program si rezultate

CS Phoenix Galati 88-100 BCM U Pitesti

BCM U Pitești a obținut prima victorie din acest sezon după ce a învins pe Phoenix Galați în deplasare, scor final 88-100(18-29,18-26,32-25,20-20).

Partida a fost una controlată de către argeșeni care la pauză aveau un avantaj confortabil de 19 puncte însă spre final, gălățenii s-au apropiat la doar 5 puncte.

Totuși, experiența formației piteștene și-a spus cuvântul și astfel elevii lui Jovica Arsic au plecat acasă cu ambele puncte.

Rihards Kuksiks și Alexandar Mladenovic au fost principalii marcatori ai oaspeților, fiecare cu câte 25 respectiv 22 de puncte marcate în timp ce pentru gazde s-au remarcat Jay Threatt cu 18 puncte plus 10 pase decisive și Milos Bojovic cu 18 puncte plus 2 recuperări.

Formația din Trivale are în acest moment o victorie și o înfrângere însă ocupă ultimul loc din clasament grație penalizării de 3 puncte iar CS Phoenix Galați are 2 înfrângeri din tot atâtea meciuri.

În etapa viitoare, BCM U Pitești se va duela cu CS Dinamo București, formație pe care a învins-o în Cupa României, iar elevii lui Florin Nini vor juca contra echipei Steaua CSM București.

CS Phoenix Galati 88-100 BCM U Pitesti
5 (100%) 1 vot[uri]

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 + 5 =