Pitesti-ORadea (2)
BCM U Pitesti CSM Oradea

CSM CSU Oradea revine si castiga in prelungiri

CSM CSU Oradea a reușit să câștige în deplasarea de la Pitești după un meci cu răsturnări de scor ce a avut nevoie de o repriză de prelungiri pentru a afla scorul final, 93-98 (17-23,26-17,22-11,16-30,12-17).

Partida a început foarte bine pentru orădeni însă piteștenii au revenit rapid în partidă iar până la pauză aceștia aveau un avans de o posesie.

După pauză tot argeșenii au fost cei care au condus jocul, aceștia reușind să se desprindă chiar la 20 de puncte , avantaj ce nu a fost suficient pentru victorie, elevii antrenați de Cristi Achim reușind egalarea în finalul celor 40 de minute.

În prelungiri tot orădenii au fost mai preciși de la distanță și astfel Oradea bifează a 20-a victorie stagională în vreme ce BCM U FC Argeș Pitești ajunge la un bilanț negativ de 14 victorii și 15 înfrângeri.

Martin Zeno a fost de neoprit, americanul orădenilor reușind 28 de puncte, 7 recuperări plus 6 pase decisive în timp ce pentru Pitești s-a remarcat Andryi Agafonov cu 30 de puncte plus 4 recuperări.

CSM CSU Oradea revine si castiga in prelungiri
5 (100%) 1 vot[uri]

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 + 3 =