BCM U Pitesti -CSM Oradea - Copy
BCM U Pitesti CSM Oradea Program si rezultate

CSM Oradea 72-66 BCM U Pitesti

CSM Oradea a reușit să învingă echipa BCM U Pitești la capătul unui meci interzis cardiacilor, un meci controlat în prima jumătate de piteșteni, scorul la pauză fiind de 40 la 28 în favoarea argeșenilor.

După pauză orădenii au folosit aceași apărare agresivă ca în tur și au reușit să se apropie de formația lui Hristu Șapera, Dani Popescu, fostul jucător al piteștenilor reușind un coș important pe finalul sfertului 3 aduncând gazdele la doar 3 puncte de oaspeți.

Sfertul 4 a fost complet ratat de BCM Pitești și astfeș CSM Oradea câstigă greu partida și se instalează în fotoliul de lider al clasamentului general.

Cel mai bun jucător al meciului a fost canadianul Sean Denison, pivotul orădenilor reușind 24 de puncte și 12 recuperări în vreme ce pentru oaspeți Kenn Tutt a fost principalul marcator cu 20 de puncte.

Pentru CSM Oradea urmează un meci contra echipei BC Timișoară iar pentru BCM U Pitești urmează un meci contra echipei Energia Rovinari, ambele echipe fiind obligate să câștige pentru a-și păstra șansele la Play-Off.

CSM Oradea 72-66 BCM U Pitesti
Acorda o nota acestui articol

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 + 8 =