CSU Ploiesti BCM U Pitesti
BCM U Pitesti CSU Ploiesti Program si rezultate

CSU Ploiesti 81-59 BCM U Pitesti

CSU Ploiesti si BCM U Pitesti se aflau ambele in cautarea primei victorii, insa doar una a reusit acest lucru, iar aceea a fost campioana CSU Ploiesti.

Dupa un prim sfert inceput greu de prahoveni, acestia si-au revenit, iar combinatia dintre apararea buna a acestora si mingiile pierdute usor de pitesteni a facut ca scorul final sa fie 81-59.

Jermaine Flowers a fost cel mai bun jucator al ploiestenilor cu 23 de puncte marcate, in timp ce pentru formatia pitesteana, americanul Lamonte Ulmer (foto) a marcat 14 puncte si a recuperat 4 mingi.

Etapa urmatoare va marca vizita vicecampioanei BC Mures la Pitesti si se vede obligata sa castige daca nu, formatia din Trivale risca un inceput de sezon dezastruos, in vreme ce ploiestenii se vor deplasa la BC Timisoara, echipa ce  pentru moment are 2 victorii din tot atatea posibile.

Etapa urmatoare va marca vizita vicecampioanei BC Mures la Pitesti si se vede obligata sa castige daca nu, formatia din Trivale risca un inceput de sezon dezastruos, in vreme ce ploiestenii se vor deplasa la BC Timisoara, echipa ce pentru moment are 2 victorii din tot atatea posibile.

CSU Ploiesti 81-59 BCM U Pitesti
5 (100%) 2 vot[uri]

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

9 + 7 =