BC Mures CSU Atlassib Sibiu Program si rezultate

CSU Sibiu 77-75 BC Mures

CSU Sibiu a învins în cadrul unui meci restant din etapa a 12a a Ligii Naționale de baschet masculin cu scorul dinal de 77 la 75.

Meciul a început foarte bine pentru formația mureșeană, aceștia reușind să se distanțeze chiar și la 10 puncte de formația sibiană, însă aceștia au revenit în meci chiar înainte de pauză, prima jumătate terminându-se cu scorul de 43-47 în favoarea Mureșului.

După pauză meciul a fost la discreția sibienilor și astfeș partida s-a terminat cu scorul final de 77 la 75, astfel CSU Sibiu își consolidează poziția de lider cu 27 de puncte (12 victorii și 3 înfrângeri).

Cel mai bun jucător pentru CSU Sibiu a fost  Matija Ceskovic  cu 22 de puncte și 3 pase decisive, în tabăra opusă fiind Ivan Jelenic cu 22 de puncte și 4 recuperări.

De remarcat jucătorul al echipei CSU Sibiu, românul Octavian Popa Calotă care a marcat 14 puncte și a pasat decisiv de 3 ori având procent de 100% la aruncări.

Etapa următoare CSU Sibiu va întâlni pe teren propriu pe Energia Rovinari echipă pe care a învins-o și în tur, iar BC Mureș va primi vizita echipei BCM U Pitești, în tur argeșenii impunându-se în fața acestora.

CSU Sibiu 77-75 BC Mures
Acorda o nota acestui articol

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

8 + 8 =