BCM Pitesti CS Gaz Metan Medias (2)
BCM U Pitesti CS Gaz Metan Medias Cupa Romaniei Program si Rezultate cupa

Cupa Romaniei, Faza 1 Retur: BCM U Pitesti 66-57 CS Gaz Metan Medias

BCM U Piteşti a învins pe teren propriu formaţia CS Gaz Metan Mediaş cu scorul final de 66-57(20-15,17-14,12-14,17-14) în manşa retur a primei faze din cadrul Cupei României la baschet masculin.

Partida a fost controlată de la un capăt la altul de formaţia din Trivale care se califică astfel în faza următoare cu victorie în ambele manşe, echipa din Mediaş ratând astfel şi ultima şansă:  cea de lucky looser, de a ajunge în faza următoare a competiţiei.

Pentru argeşeni, muntenegreanul Stevan Milosevic a fost cel mai bun marcator cu 13 puncte plus 8 recuperări urmat de bosniacul Marko Sutalo cu 11 puncte adunate plus 5 recuperări.

Din tabăra medieşană, s-au remarcat Aliaksandr Pustahvar cu 16 puncte plus 5 recuperări urmat de Marko Djurkovic cu 14 puncte şi 7 recuperări.

De menţionat că formaţia CS Gaz Metan Mediaş nu s-a putut folosi de serviciile lituanianului Gediminas Navickas, acesta accidentându-se în partida tur.

Urmează aşadar prima etapă a campionatului, elevii lui Hristu Şapera urmând să joace duminică la Timba Timişoara, în vreme ce medieşenii se vor deplasa la Târgu Mureş unde vor juca cu formaţia locală sâmbăta 04.10.2014 cu începere de la ora 18.00.

 

Cupa Romaniei, Faza 1 Retur: BCM U Pitesti 66-57 CS Gaz Metan Medias
Acorda o nota acestui articol

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 + 3 =