BC Mures CSU Sibiu Cupa 2015
BC Mures CSU Atlassib Sibiu Program si Rezultate cupa

Cupa Romaniei, semifinale: CSU Sibiu 48-71 BC Mures

Prima semifinală din cadrul turneului de la Pitești s-a terminat cu victoria celo de la BC Mureș, scor final 71-48 (20-4,20-15,15-16,16-13) în fața celor de la CSU Sibiu.

Partida a fost una controlată încă de la început de către mureșeni care au intrat la pauză cu un avantaj de 21 de puncte.

După pauză, sibienii au dat semne de revenire însă nu au reușit să mențină ritmul și astfel partida s-a încheiat cu victoria categorică a celor de la BC Mureș.

Cu excepția lui Cristian Jakab care a stat doar 2 minute pe teren, restul jucătorilor de la BC Mureș au reușit să puncteze pentru echipa lor, dintre aceștia Ousmane Barro a strâns 14 puncte urmat de Kyndall Dykes cu 13 puncte.

Din tabăra sibiană, s-au remarcat Popa Calotă cu 16 puncte urmat de Leroy Hurd cu 15 puncte.

De notat evoluțiile extrem de slabe ale lui Milos Bojovic și Matija Ceskovic , doi dintre jucătorii de bază ai Sibiului care în această partidă nu au reușit nici un punct.

Așadar, BC Mureș se califică în finala mare de mâine și va juca contra echipei BC Timișoara în timp ce CSU Sibiu va juca pentru locul 3 cu gazda BCM U Pitești.

Cupa Romaniei, semifinale: CSU Sibiu 48-71 BC Mures
5 (100%) 1 vot[uri]

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 + 9 =