Balkan League Orange Logo
Liga Balcanica SCM Universitatea Craiova

Etapa a 14-a Liga Balcanica: SCM U Craiova 85-75 KB Peja

SCM U Craiova a ieșit victorioasă din etapa a 14-a a Ligii Balcanice împotriva echipei KB Peja cu scorul final de 85 la 75.

Meciul a fost controlat de ambele echipe însă avantajul pe tabelă l-a ținut formația craioveană prin slam-dunk-urile lui Travis Bureau  și aruncările lui Mirko Kovac și Levar Cortez.

Totuși sfertul 4 a fost unul periculos pentru olteni după ce  James Tyler și Bogdan Popescu au fost eliminați iar tensiunile dintre jucători au adus numai puțin de 2 faulturi tehnice sancționate cu aruncări libere împotriva Craiovei.

S-a terminat însă cu victoria echipei craiovene dar diferenșa a fost de 10 puncte în vreme ce în meciul retur diferența a fost de 15 puncte în favoarea echipei KB Peja.

Așadar în caz de egalitate la finalul sezonului KB Peja va fi cea care va fi avantajată de meciul direct.

Travis Bureau a fost omul meciului cu 22 de puncte și 7 recuperări urmat de uriașul James Tyler cu 8 puncte dar 13 recuperări iar pentru oaspeți micuțul Samir Saptahovic (175cm) a marcat 24 de puncte.

SCM U Craiova ocupă momentan locul 3 cu 19 puncte adunate având un bilanț de 6 victorii și 7 înfrângeri.

Etapa viitoare SCM U Craiova se va deplasa în “Țara Sfântă” pentru un meci în fața echipei cu cele mai puține înfrângeri BC Galil Gilboa cu scopul de a se revanșa pentru meciul pierdut în Bănie.

Etapa a 14-a Liga Balcanica: SCM U Craiova 85-75 KB Peja
Acorda o nota acestui articol

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 + 7 =