Balkan League Orange Logo
Liga Balcanica SCM Universitatea Craiova

Etapa a 15-a Liga Balcanica: SCM U Craiova 91-96 BC Balkan

SCM U Craiova a pierdut pe teren propriu în etapa a 15-a din cadrul Ligii Balcanice, sezonul 2013-2014, în fața echipei bulgare BC Balkan și are șanse minime de a mai prinde un loc în Play-Off-ul pentru Final Four.

Meciul a început bine pentru gazde aceștia conducând după un sfert de joc la o diferență de 4 puncte însă craiovenii au revenit în meci la pauză aceștia reușind să conducă cu 1 punct.

A urmat după ofensiva Craiovei care în sfertul 4 aveau chiar și 12 puncte în fața bulgarilor, însă cu James Tyler în formă însă uitat pe banca de antrenorul Milan Nisic, SCM U Craiova a cedat complet partida fiind învinși la o diferență de 5 puncte.

Cei mai buni oameni ai gazdelor au fost Travis Bureau cu 23 de puncte și 5 recuperări urmat de James Tyler cu 17 puncte și 9 recuperări.

Pentru formația oaspete au evoluat și doi foști jucători din Liga Națională de baschet masculin din România, Alexandar Gruev fost jucător al echipei CSU Sibiu a marat 6 puncte și a pasat decisive de 4 ori ; Ivan Lilov fost jucător la CS Gaz Metan Mediaș a marcat 18 puncte și a pasat decisiv de 5 ori.

În etapa a 16-a SCM U Craiova nu va juca.

Etapa a 15-a Liga Balcanica: SCM U Craiova 91-96 BC Balkan
Acorda o nota acestui articol

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

8 + 5 =