Play-Off, semifinale, meci 1: U-Banca Transilvania Cluj-Napoca – CSM U Oradea

-

Detalii

DataOraCompetitieSezonEtapa
2 mai 201719:00Play-Off2016-2017play off2017

Rezultate

Locatie

Sala Horia Demian

Detalii

Victorie pentru U BT Cluj Napoca în primul meci al semifinalei contra CSM U Oradea la capătul unui meci extrem de disputat, clujenii reușind să întoarcă partida în ultimul sfert al meciului.

Bihorenii au început mai bine partida și după primele 10 minute aveau un avans de 6 puncte, avans ce avea să se mențină până la pauza mare.

În sfertul 3 tot orădenii au fost la conducerea partidei și înaintea ultimului sfert clujenii aveau un deficit de 10 puncte, scor 57 la 67.

A urmat însă un sfert 4 excelent și elevii lui Mihai Silvășan au început ultima secvență cu un run de 20-2 trecând la conducerea meciului.

Până la final elevii lui Cristi Achim nu au mai putut reveni în meci și U BT Cluj Napoca are 1-0 în seria cu CSM U Oradea.

Vlad Moldoveanu și Aleksandar Rasic au fost cei mai buni marcatori cu câte 16 puncte marcate în timp ce pentru CSM U Oradea s-a evidențiat Martin Zeno cu 19 puncte plus 4 recuperări.

Meciul cu nr. 2 se va juca peste două zile tot în Sala Horia Demian urmând ca seria să se mute la Oradea pentru maxim 2 partide, un eventual meci 5 urmând a se juca la Cluj.

 

Play-Off, semifinale, meci 1: U-Banca Transilvania Cluj-Napoca – CSM U Oradea
5 (100%) 1 vot[uri]