BC Timisoara Jucatori

Hristo Nikolov va juca la BC Timisoara

Hristo Nikolov (bulgar, 30 de ani, 200cm) este noul jucător al echipei BC Timișoara informează site-ul oficial al grupării bănățene!

Bulgarul este cunoscut publicului românesc după ce a jucat 2 ani la Steaua Turabo (2010-2011) și U BT Cluj Napoca (2012-2013).

Acesta sosește de la formația Union Ljubljana din Slovenia, echipă cu care acesta a jucat în campionat, Liga Adriatică și EuroCup.

De asemenea, noul jucător al timișorenilor a fost căpitanul echipei de seniori a Bulgariei chiar în perioada când formația la Sud de Dunăre se lupta cu România pentru calificările la EuroBasket.

Ca și experiență, a mai jucat în țara natală, în Franța la Pau Orthez și în Ungaria la Szolnok reușind să câștige cupa și campionatul cât să ajungă și în semifinalele EuroChallenge Cup.

Momentan, BC Timișoara, pregătită de Dragan Petricevic mai are în lot pe Nenad Milosevic, Filip Barovic iar ca jucători români pe Bogdan Popescu, Zoran Milencovic, Raul Covaciu, George Toth, Ionuț Zaharie, Vlad Szekely și Florin Popa.

 

Hristo Nikolov va juca la BC Timisoara
4 (80%) 1 vot[uri]

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 + 7 =