Hristu Sapera (2)
Antrenori

Hristu Sapera si Mihai Silvasan, noii antrenori secunzi ai nationalei

Hristu Șapera (antrenor BCM U Pitești) și Mihai Silvășan (antrenor U BT Cluj Napoca) sunt noii antrenori secunzi ai naționalei de baschet masculin anunță frbaschet.ro, cei doi urmând să-l ajute pe noul selecționer Zare Markovski în calificările pentru Fiba World Cup .

Hristu Șapera și-a început activitatea de antrenor la Granitul București, echipă cu care a promovat în liga națională la începtul lui 2011, formație ce avea să se numească CSM București. După 2 ani petrecuți ca și principal al echipei bucureștene și 2 calificări în Play-Off, Hristu a trecut la BCM U Pitești, formație cu care s-a calificat de 2 ori consecutiv în Play-Off și în Final Four-ul Cupei României. A mai antrenat ulterior pe Steaua CSM București și CS Energia Târgu Jiu atât în campionat cât și în cupele europene după care a revenit la formația piteșteană.

Mihai Silvășan și-a început cariera de antrenor la începutul lui 2016 la formația U BT Cluj Napoca reușind cu formația clujeană să ajungă până în faza a 2-a a grupelor Fiba Europe Cup și să câștige campionatul, Cupa și SuperCupa României în sezonul 2016-2017.

Hristu Sapera si Mihai Silvasan, noii antrenori secunzi ai nationalei
5 (100%) 1 vot[uri]

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 + 3 =