logo steaua
BCM U Pitesti CS Gaz Metan Medias CSU Ploiesti Steaua CSM EximBank Bucuresti Turnee

Impresii Cupa Steaua 2013

Impresiile dupa Cupa Steaua 2013 sunt unele poate asteptate, unele poate se lasa asteptate pentru alte turnee, eventual inceperea campionatului, iar altele sunt nebanuite.

Dupa cum toata lumea banuia, castigatoarea turneului a fost CSU Ploiesti. Fara proaspat sositul Gerald Lee care bate cu Finlanda tot la EuroBasket, campioana in exercitiu a maturat toate echipele pe care le-a intalnit la acest turneu. A invins pe Gaz Metan la doar 10 puncte distanta, iar pe BCM U Pitesti si Steaua Bucuresti le-a aplicat o corectie de 21 respectiv 27 de puncte diferenta. Unul din remarcatii la acest turneu a fost nou venitul Dragan Zekovic.

CS Gaz Metan Medias a terminat turneul pe locul II, fiind invinsa doar de CSU Ploiesti. Mediesenii au intrecut fara mari probleme de echipa gazda si de neinchegata BCM U Pitesti. La CS Gaz Metan Medias s-a remarcat grecul Giorgos Tsirias.

BCM U Pitesti a obtinut o singura victorie la acest turneu in fata echipei gazde. Desi au anuntat revinirea croatului Pankracije Barac, acesta nu a fost folosit la turneu. Pitestenii asteapta in continuare semnatura unui pivot autentic, pana atunci strainii din lot au reusit in mare masura sa isi arate valoarea. Din pacate pentru echipa din Trivale, lotul de romani nu a confirmat, singurul jucator care a reusit sa se ridice fiind Iulian Orbeanu (204cm) cu 42 % procentaj la aruncariile de 3 puncte si un total de 22 de puncte marcate la turneu.

Steaua CSM Exim Bank Bucuresti a dezamagit la acest turneu, in calitate de gazda nereusind nici o victorie. Totusi echipa militara are un lot foarte recent reunit care mai are de jucat niste partide pentru a definitiva relatiile de joc dintre acestia. Fostul jucator al celor de la CSU Ploiesti Robert Nyakundi a fost cel mai bun jucator din tabara bucuresteana.

 

Impresii Cupa Steaua 2013
5 (100%) 2 vot[uri]

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 + 6 =