Ako_Dragoste
BCM U Pitesti CSU Atlassib Sibiu Program si rezultate

Liderul CSU Sibiu invinge greu pe BCM U FC Arges Pitesti

CSU Sibiu rămâne neînvinsă pe teren propriu în acest sezon după ce aceștia au trecut în seara aceasta de formația BCM U FC Argeș Pitești, scor final 84-77 (11-20,32-19,24-12,17-26).

Piteștenii au început mai bine meciul, după doar câteva minute având un avantaj de 8 puncte pentru ca după primul sfert scorul să arate 20-11 în favoarea oaspeților.

Tot aceștia au început mai bine sfertul 2 însă elevii lui Dan Fleșeriu s-au regrupat și au trecut în avantaj iar scorul la pauză arăta 43-37 pentru gazde.

Sfertul 3 a fost și mai reușit pentru sibieni care au reșit să se distanțeze la 21 de puncte ,diferență ce avea să scadă iar cu 5 minute înainte de final scorul arăta egal 69-69.

Meciul s-a decis însă cu un minut înainte de final când gazdele aveau un avans de 5 puncte și astfel CSU Sibiu ajunge la un bilanț de 22 de victorii și doar 6 înfrângeri și va juca etapa viitoare la Steaua.

BCM U FC Argeș Pitești ajunge la un bilanț de 14 victorii și tot atâtea înfrângeri și va juca etapa viitoare pe teren propriu cu Oradea.

Tyler Laser a fost din nou cel mai bun om al meciului, americanul reușind 21 de puncte fiind urmat de Marcel Davis cu 15 puncte și Chriss Cooper cu 14 puncte.

De la formația antrenată de Hristu Șapera s-au remarcat Andryi Agafonov cu 19 puncte plus 6 recuperări și Ako Kostoski cu 19 puncte plus 4 pase decisive.

Liderul CSU Sibiu invinge greu pe BCM U FC Arges Pitesti
5 (100%) 1 vot[uri]

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 + 2 =