steaua-pitesti playoff
BC Timisoara BCM U Pitesti CSM Oradea Steaua CSM EximBank Bucuresti

Meci decisiv pentru BCM U Pitesti si BC SCM Timisoara

Astăzi vom avea parte de două dueluri în cadrul sferturilor de finală ale Play-Off-ului, primul meci fiind de la 17.30 între BC SCM Timișoara vs CSM U Oradea iar al doilea meci urmând a se juca între BCM U Pitești vs Steaua CSM București. Ambele echipe gazde vor fi eliminate în cazul unei înfrângeri.

Confruntarea dintre BC Timișoara și CSM U Oradea va avea loc de la ora 17.30 iar bihorenii pornesc cu prima șansă la calificarea în semifinală după cele două victorii în primele 2 partide ale seriei dar și din prisma faptului că elevii lui Tudor Costescu nu au reușit decât un singur succes în acest sezon în fața adversarilor de astăzi și acela după prelungiri. Învingătoarea seriei va juca în semifinale cu U BT Cluj Napoca pentru un loc în finala mare.

Disputa dintre BCM U Pitești și Steaua CSM București va avea lor de la ora 19.15 în Sala Sporturilor Trivale iar oaspeții pornesc favoriți grație celor 2 victorii obținute la București și datorită faptului că piteștenii vor juca fără 2 piese importante: Adi Tudor accidentat iar Sasha Mladenovic suspendat ca urmare a incidentelor petrecute în primul meci al seriei. Piteștenii au câștigat o singură dată în acest sezon contra Stelei, în primul meci din Top 6 pe teren propriu atunci când cel mai important om al partidei a fost chiar Sasha Mladenovic. Câștigătoarea seriei va juca în semifinală contra câștigătoarei dintre CSU Sibiu vs BC Mureș.

Ambele partide vor fi live pe DigiSport.

 

 

 

Meci decisiv pentru BCM U Pitesti si BC SCM Timisoara
5 (100%) 2 vot[uri]

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 + 6 =