all_star_game_2018
Turnee

Nordul invinge Sudul la All Star Game 2018

All Star Game-ul din acest an desfășurat la Sfântu Gheorghe s-a terminat cu victoria selecționatei Nordului, scor final 125 la 122 în fața selecționatei Sudului.

MVP-ul partidei a fost Bobe Nicolescu, jucătorul celor de la CSM CSU Oradea terminând cu 29 de puncte, 5 recuperări plus 4 pase decisive.

S-au mai remarcat Adrian Diaz de la BC SCM Timișoara cu 28 de puncte plus 5 pase decisive, Goran Gajovic (CSM CSU Oradea) cu 20 de puncte și Nandor Kuti ( U BT Cluj Napoca) cu 18 puncte plus 7 pase decisive.

Din tabăra Sudului s-au remarcat Tyler Laser cu 19 puncte, 9 recuperări plus 9 pase decisive și Mirel Dragoste cu 27 de puncte plus 5 recuperări.

Concursul de 3 puncte a fost câștigat de Muhamed Pasalic (CSM CSU Oradea) cu 17 aruncări marcate din 25 posibile fiind urmat Mladen Jeremic- BC Timișoara cu 15 din 25 posibile , Dragan Zekovic (Steaua CSM București) tot cu 15 aruncări și Porter Troupe (BCM U FC Argeș Pitești) cu 12 reușite.

La concursul de slam dunk a câștigat Camil Berculescu de la U BT Cluj Napoca după ce a trecut în final de Goran Gajovic (CSM CSU Oradea). Au mai participat Adrian Diaz (BC SCM Timișoara) și Bobe Nicolescu (CSM CSU Oradea).

La concursul de îndemânări a câștigat echipa formată din antrenorul Hristu Șapera (BCM U FC Argeș Pitești) plus Georges Darwiche (Steaua CSM București) și tânărul Lozsadi HunorAu mai participat echipa Sibiului formată din antrenorul Dan Fleșeriu plus Mirel Dragoste, echipa Clujului formată din antrenorul Mihai Silvășan plus Nandor Kuti și echipa Oradei formată din antrenorul Cristian Achim plus jucătorul Bobe Nicolescu.

Nordul invinge Sudul la All Star Game 2018
5 (100%) 3 vot[uri]

2 comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 + 3 =