Ivan Ivanovic

PLAY OFF 2013-2014, MECI 3,SEMIFINALE: BC MURES 90-100 CSM ORADEA

CSM Oradea a învins în meciul 3 al seriei împotriva vice-campioanei de anul trecut BC Mureș cu scorul final de 100 la 90 (24-22,20-28,24-23,32-17) și reușește să se califice pentru prima dată în istoria sa în finala Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Meciul a fost unul foarte spectaculor, o partidă în care s-a înscris foarte mult, un spectacol oferit de ambele echipe prin răsturnări spectaculoase de lider și nu numai.

Partida a început echilibrat cu un ușor avantaj al oaspeților după primul sfert de doar două puncte pentru ca sfertul doi să fie al gazdelor, scorul la pauză arătând 6 puncte în avantajul mureșenilor.

Sfertul 3 a început excelent tot pentru gazde, iar avantajul se mărea și deja elevii lui Srecko Sekulovic se gândeau la meciul numărul 4, însă după time-out jucătorii lui Cristi Achim au fost cei care au părut și mai motivați, CSM Oradea reușind să reducă din handicap, scor înainte de sfertul 4: 73-68 în favoarea gazdelor.

Sfertul 4 a fost dezastruos pentru mureșeni, orădenii începând perfect iar soarta meciului era deja hotărâtă, BC Târgu Mureș pierzând astfel confruntarea cu CSM Oradea cu un sec 0 la 3.

Cei mai bun oameni ai echipei învingătoare au fost Daniel Dillon (foto) cu 26 de puncte, 6 recuperări și 5 pase decisive urmat de Sean Denison cu 29 de puncte și 9 recuperări.

Din tabăra opusă Goran Martinic și Adrija Ciric au revenit după perioadele de accidentare fiecare reușind 23 respectiv 14 puncte pentru formația lor.

Totuși, Ivan Ivanovic a fost cel mai bun jucător mureșean cu 20 de puncte, 9 recuperări și 5 pase decisive.

CSM Oradea 3-0 BC Mureș iar orădenii așteaptă rezultatul final dintre CSU Ploiești și U Mobitelco pentru a vedea cu cine se vor duela în marea finală.


Tablou Play-Off: aici
Vezi pagina personală a echipei CSM Oradea: aici
Vezi pagina personală a echipei BC Mureș: aici

PLAY OFF 2013-2014, MECI 3,SEMIFINALE: BC MURES 90-100 CSM ORADEA
Acorda o nota acestui articol

Start a Conversation

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 + 8 =