Pitesti Energia Playoff
BCM U Pitesti CS Energia Rovinari Targu-Jiu Program si rezultate

PLAY-OFF, TUR1, Meci3: BCM U Pitesti 85-86 CS Energia Targu Jiu

BCM U Pitești a pierdut pe teren propriu partida decisivă din seria cu CS Energia Târgu Jiu, scor final 85-86 (24-14,24-19,15-29,22-24) la capătul unui meci extrem de strâns cu două reprize diametral opuse.

Prima parte a întâlnirii a aparținut argeșenilor care au marcat cu generozitate intrând la pauză cu un avantaj de 15 puncte după coșul spectaculos a lui Marko Sutalo din ultima secundă.

După pauză gorjenii au ieșit mai hotărâți de la cabine și cu un sfert înainte de final au ajuns piteștenii la doar un punct distanță.

În ultimul sfert tot gorjenii au condus partida reușind să se devanseze de gazde.

Au urmat însă 3 aruncări de la distanță transformate de piteșteni și scorul arăta diferență de doar 1 punct cu 3 secunde înainte de final.

Marko Sutalo nu a avut timp suficient să își ducă echipa spre victorie și astfel CS Energia Târgu Jiu se califică în premieră în semifinalele campionatului.

Giordan Watson și Andreas Glyniadakis au fost cei mai buni jucători ai Energiei cu câte 18 puncte marcate în timp ce pentru argeșeni Stevan Milosevic și Marko Sutalo au totalizat 27 de puncte (+17 recuperări) respectiv 20 de puncte.

Așadar, CS Energia Târgu Jiu va întâlni în semifinală învingătoarea seriei dintre CSU Ploiești și BC Timișoara în timp ce pentru BCM U Pitești se termină un sezon bun în care elevii lui Hristu Șapera au terminat pe locul 5 în sezonul regulat și au obținut medalia de bronz în Cupa României.

PLAY-OFF, TUR1, Meci3: BCM U Pitesti 85-86 CS Energia Targu Jiu
5 (100%) 2 vot[uri]

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

7 + 6 =