Barro_Rasic_Andrii
Jucatori U-Banca Transilvania Cluj-Napoca

Rasic si Barro continua la U BT Cluj, Andrii Kalnichenko revine

U BT Cluj Napoca a anunțat primele informații în legătură cu lotul pentru sezonul 2017-2018, astfel oficialii clujeni anunță că vor continua colaborarea cu Ousmane Barro și Aleksandar Rasic iar Andrii Kalnichenko revine la Cluj în calitate de jucător cu pașaport românesc.

Andrii Kalnichenko revine la Cluj după ce a mai evoluat la aceștia în sezonul 2015-2016, atunci Andrii a reușit în 34 de partide să strângă medii de 7,1 puncte/meci plus 2,5 recuperări/meci,

Ousmane Barro a sosit la Cluj sezonul precedent după ce a mai avut experiențe în România la BC Mureș și BCM U Pitești, senegalezul reușind anul trecut medii de 12,1 puncte/meci plus 7,9 recuperări/meci în 39 de partide.

Aleksandar Rasic a sosit prima dată la Cluj sezonul precedent după ce în urmă cu un sezon jucase pentru Steaua CSM București. Jucătorul sârb a strâns sezonul precedent medii de 13 puncte/meci plus 3,9 pase decisive.

Râmâne de văzut daca Rasic se va vindeca până la începerea sezonului competițional, acesta accidentându-se grav într-un meci din semifinala contra CSM U Oradea.

Acorda o nota acestui articol

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

9 + 1 =