BCM U Pitesti-BC Mures
Cupa Romaniei

Rezultate mansa tur Cupa Romaniei

Ieri s-a disputat manșa tur a Cupei României, în prima fază întâlnindu-se BCM U FC Argeș Piteși vs BC Mureș, CS Phoenix Galați vs CS Dinamo București și SCM U Craiova vs BC Timișoara.

1.În prima partidă BCM U Pitești s-a impus în fața celor de la BC Mureș cu scorul final de 72 la 63 după un meci în care piteștenii au început bine însă abia în sfertul 4 au reușit să egaleze și să obțină victoria.

Pentru elevii lui Hristu Șapera s-au remarcat Titus Nicoară cu 15 puncte plus 11 recuperări și Porter Troupe cu 16 puncte plus 2 recuperări.

Din tabăra mureșeană s-au remarcat Dino Pita cu 18 puncte și Jonathan Person cu 14 puncte. De la “tigrii”  au lipsit Aleksandar Mladenovic suspendat anul trecut în Play-Off și americanul Deven Mitchell accidentat.

Returul se va juca marți la Sala Sporturilor Târgu Mureș cu începere de la ora 18.00.

2. Partida dintre SCM U Craiova și BC Timișoara a fost una extrem de disputată însă bănățenii au fost cei care au terminat victorioși, scor final 82-76 și devin practic favoriți la calificarea pentru Final 8.

Mladen Jeremic și Adrian Diaz au adunat câte 15 puncte fiind urmați de Popa Calotă cu 11 puncte plus 5 pase decisive.

Pentru Craiova s-a remarcat Ivan Siriscevic cu 17 puncte  fiind urmat de Jamar Samuels cu 16 puncte plus 4 recuperări. Noul transfer, Goran Martinic nu a evoluat în această partidă.

Returul va avea loc miercuri la Timișoara de la ora 18.00.

3. CS Phoenix Galați nu a avut nici un fel de problemă cu CS Dinamo București, elevii lui Florin Nini asigurându-și deja calificarea după ce au învins cu 80 la 47.

Thony Gugino a strâns 21 de puncte plus 8 recuperări fiind urmat de Phillip Miller cu 15 puncte plus 4 intercepții.

De la Dinamo s-a remarcat Alin Zaharie, fostul piteștean strângând 13 puncte plus 6 recuperări.

Vă reamintim că duelul dintre CS Politehnica Iași și BC Timba Timișoara a fost amânat.

Rezultate mansa tur Cupa Romaniei
5 (100%) 1 vot[uri]

One comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 + 5 =