Horia-Paun-presedinte FRB
International U-Banca Transilvania Cluj-Napoca

Romania, gazda unei grupe la EuroBasket 2017 ?

Sala Polivalentă Cluj Napoca
Sala Polivalentă Cluj Napoca

Federația română de baschet a emis un comunicat de presă prin care anunță că a aplicat pentru organizarea uneia din grupele Campionatului European de baschet masculin ce va avea loc în 2017.

Cei  de la FRB își doresc ca Sala Polivalentă din Cluj Napoca să devină prima sală din România ce va găzdui un eveniment atât de important.

Conform anunțului FIBA, pe lângă România se mai află și Turcia, Polonia, Finlanda și Israel, țări care își doresc de asemenea să facă parte din organizarea campionatului european.

Decizia finală va fi anunțată pe 12 decembrie 2015.

“Este un lucru extraordinar că FIBA ne-a aceptat oficial candidatura, în premieră, a unei grupe a Campionatului European de baschet masculin – Eurobasket 2017. Este o mare provocare atât pentru baschetul romanesc, dar și pentru România. Concurăm cu alte patru țări de tradiție în baschetul continental, dar suntem optimiști și sperăm să aducem Eurobasket 2017 în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Așteptăm cu nerăbdare atât inspecția FIBA, cât și ședința Board-ului forului european din data de 12 decembrie”, a declarat Horia Păun, președintele FRB, la puțin timp după ce FIBA a realizat anunțul oficial.

 

Romania, gazda unei grupe la EuroBasket 2017 ?
5 (100%) 1 vot[uri]

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 + 7 =