timba-SCM-U-Craiova
BC Timisoara Program si rezultate SCM Universitatea Craiova

SCM U Craiova 75-60 BC Timisoara

SCM U Craiova a învins în a 2-a partidă a etapei a 25-a din cadrul Ligii Naționale de baschet masculin cu scorul finale de 75 la 60.

Partida a fost controlată de la bun început de olteni, scorul la pauză fiind favorabil acestora scor 39 la 23.

Dacă pentru formația din Craiova meciul înseamnă un pas important către locul 6 la finalul sezonului, pentru formația de pe Bega oricum Play-Off-ul este ratat iar mai sus de locul 10 nu pot ajunge, timișorenii deja începând să uite acest sezon, unul din cele mai slabe din ultimii ani pentru echipa lui Dragan Petricevic.

Principalul marcator al echipei gazde a fost Levar Seals Cortez cu 19 puncte și 5 recuperări, în timp ce  pentru oaspeți același Zlatko Jovanovic a totalizat 28 de puncte și a pasat decisiv de 7 ori.

Americanul James Tyler nu a fost inclus în lotul Craiovei, se pare că pivotul ar fi fost exclus din echipă din motive disciplinare, în locul său fiind introdus Ionuț Drăgușin, aceasta fiind prima partidă pentru pivotul român în acest sezon.

În ultima etapă BC Timișoara va juca contra echipei CS Gaz Metan Mediaș iar SCM U Craiova luptă pentru poziția a 6-a în clasament contra CSU Asesoft Ploiești.

 

 

SCM U Craiova 75-60 BC Timisoara
Acorda o nota acestui articol

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 + 4 =