Balkan League Orange Logo
Liga Balcanica SCM Universitatea Craiova

SCM U Craiova 85-86 KB Sigal Prishtina

SCM U Craiova a fost învinsă pe teren propriu în ultimul meci din sezonul regulat al Ligii Balcanice și astfel oltenii spun adio pentru acest sezon, craiovenii  rămânând fără nici o șansă de a accede în faza următoare a competiție.

Meciul a fost unul echilibrat, abia în sfertul 4 echipa oaspete reușind să se desprindă la peste 10 puncte, diferență recuperată incredibil pe finalul ultimelor 2 minute ale partidei.

Cu doar câteva secunde înainte de final scorul era egal 85 la 85 iar Craiova avea posesia, însă Levar Seals Cortez s-a grăbit să atace coșul, a ratat iar pe recuperare a faultat, trimițând adversarul la linia de libere cu doar 3 secunde înainte de final.

Oaspeții au marcat prima liberă și au ratat intenționat a doua liberă iar timpul s-a scus în favoarea acestora, iar Craiova termină acest sezon cu 6 victorii și 10 înfrângeri.

Remarcații Craiovei au fost Mirko Kovac cu 20 de puncte marcate și Bogdan Popescu cu 12 puncte și 12 recuperări în vreme ce pentru formația din Kosovo, Dardan Berisha a adunat 22 de puncte plus 6 recuperări.

SCM U Craiova 85-86 KB Sigal Prishtina
Acorda o nota acestui articol

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

7 + 8 =