BCM U Pitesti -CSM Oradea - Copy
BCM U Pitesti CSM Oradea Cupa Romaniei Program si Rezultate cupa

SEMIFINALE CUPA ROMÂNIEI 2013-2014:CSM Oradea 86-84 BCM U Pitesti

Prima semifinală a Final Four-ului disputat la Ploiești s-a terminat cu victoria echipei CSM Oradea, însă pentru acest meci a fost nevoie de o repriză de prelungiri.

Sferturile 1 și 2 au fost câștigate de BCM U Pitești după un start ezitant, astfel scorul la pauză arăta 39 la 34 în favoarea argeșenilor.

Sfertul 3 a aparținut însă celor de la CSM Oradea, în ultimele minute echipa argeșeană ajungând într-o cursă de urmărire, avantajul fiind și de 10 puncte în favoarea orădenilor.

Finalul a fost incendiar, Marko Djurkovic egalând și trimițând partida în prelungiri în urma a două libere transformate.

În prelungiri elevii lui Cristian Achim au început pozitiv cu un parțial de 6-0 , readucând Piteștiul în postura de a-și urmări adversarul.

Finalul era cât pe ce să aparțină din nou piteștenilor, însă deși Edi Sinadinovic a ratat intenționat o liberă Lamonte Ulmer nu a reușit să trimită din nou partida în cea de-a doua repriză de prelungiri și astfel CSM Oradea se califică în finala urmând să joace cu învingătoarea dintre CSU Ploiești și Energia Rovinari.

Titus Nicoară a fost cel mai bun om al Oradei, românul reușind 18 puncte și 9 recuperări în 19 minute petrecute pe parchet, în vreme ce pentru formația din Trivale, Marko Djurkovic a totalizat 17 puncte și 10 recuperări.


  • Vezi pagina personală a echipei CSM Oradea: aici
  • Vezi pagina personală a echipei BCM U Pitești: aici
  • Vezi detalii Final Four: aici
SEMIFINALE CUPA ROMÂNIEI 2013-2014:CSM Oradea 86-84 BCM U Pitesti
Acorda o nota acestui articol

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 + 6 =