CS Energia Rovinari Targu-Jiu CSU Ploiesti Cupa Romaniei Program si Rezultate cupa

SEMIFINALE CUPA ROMÂNIEI 2013-2014:CSU Asesoft Ploiesti 63-71 Energia Rovinari

Surpriză de proporții în semifinalele Cupei României la baschet masculin, acolo unde favorita și gazda turneului, echipă neînvinsă pe teren propriu în acest sezon, CSU Asesoft Ploiești a pierdut în fața echipei Energia Rovinari, echipă ce a terminat pe locul 8 în acest sezon, cele două formații urmând să se întâlnească și în primul tur de play-off.

Partida a început foarte bine pentru oaspeți cu un parțial  de 17 la 11 în favoarea gorjenilor, următoarele două sferturi jucându-se în mare echilibru pentru ambele tabere.

Finalul sfertului 4 a adus câteva faze ciudate, Cătălin Burlacu, căpitanul Asesoftului a ratat singur cu coșul de baschet atunci când gorjenii se aflau la avantaj minim pentru ca următoarea șansă Filip Adamovic să scape de două ori mingea din mână în momentul aruncării.

Prestația slabă a campioanei României a fost completată de o statistică demnă de juniori U13, CSU Asesoft Ploiești terminând cu nici o aruncare de la 3 puncte din 23 de încercări (procentaj 0%).

Principalii marcatori ai Energiei Rovinari au fost Ermin Jazvin și Giordan Watson cu câte 19 puncte în vreme ce pentru ploieșteni Gerald Lee a totalizat 13 puncte.

Reamintim faptul că formația Energia Rovinari a fost condusă de secundul Radu Stroescu după ce antrenorul Florin Nini a plecat pe cale amiabilă de la echipa gorjeană.

În finala mare se vor întâlni astfel Energia Rovinari contra CSM Oradea în timp ce pentru locul 3 se vor lupta BCM U Pitești și CSU Ploiești.


  • Vezi pagina personală a echipei CSU Ploiești: aici
  • Vezi pagina personală a echipei Energia Rovinari: aici
  • Vezi detalii Final Four: aici
SEMIFINALE CUPA ROMÂNIEI 2013-2014:CSU Asesoft Ploiesti 63-71 Energia Rovinari
Acorda o nota acestui articol

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 + 2 =