BCM-U-Pitesti-U-BT-Cluj-2014
BCM U Pitesti Cupa Romaniei Program si Rezultate cupa U-Banca Transilvania Cluj-Napoca

Sferturi Cupa României 2013-2014: U Mobitelco Cluj Napoca 63 – 75 BCM U Pitesti (retur)

BCM U Piteşti a reuşit să-şi păstreze avantajul de 15 puncte creat în retur şi dimpotrivă a reuşit chiar să învingă în deplasare pe U Mobitelco BT Cluj-Napoca în cadrul returului sfertului de finală a Cupei României la baschet masculin cu scorul final de 75 la 63 (total ambele manşe : 159-132).

Astfel, BCM U Piteşti se califică în Final Four, la doi ani distantă dupa ce echipa argeşeană a câştigat competiţia sub comanda lui Tudor Costescu.

Meciul a început foarte bine pentru piteştenii, aceştia conducând chiar şi la 10 puncte distanţă, însă clujenii au revenit şi au trecut la conducere.

A venit însă sfertul 4, unde evoluţiile slabe ale lui Kuburovic şi Cuic , dar nu numai, au facut  ca echipa din Cluj Napoca să marcheze doar 5 puncte, în vreme ce oaspeţii au defilat marcând 20 de puncte.

Pankracije Barac şi Marko Durkovic (foto) au fost cei mai buni marcatori cu 16 puncte fiecare, în timp ce pentru clujeni românul Cătălin Baciu a demonstrat calitatea de “om de naţionaţă” marcând 16 puncte la care a adaugat şi 7 recuperări.

Pentru formaţia din Piteşti , tânărul Iulian Orbeanu a fost o surpriză plăcută, acesta reuşind 11 puncte şi 3 recuperări în doar 18 minute petrecute pe parchet.

Sferturi Cupa României 2013-2014: U Mobitelco Cluj Napoca 63 – 75 BCM U Pitesti (retur)
Acorda o nota acestui articol

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 + 4 =