Steaua CSM Bucuresti 2017
Liga nationala de baschet

Steaua CSM EximBank Bucuresti se califica in finala ligii nationale de baschet

Steaua CSM EximBank București esti prima echipă calificată în finala ligii naționale de baschet masculin după ce bucureștenii au trecut după 4 partide de CSU Sibiu, scor final 3-1.

Este cea mai mare performanță a bucureștenilor de la promovarea în liga națională de acum 4 sezoane și cea mai bună realizare din ultimii 20 de ani.

Ultimul meci a fost câștigat cu 81-63 (22-25,21-20,22-8,16-10) și a fost disputat doar în prima repriză când sibienii au reușit chiar să intre la cabine cu un avantaj de o posesie, însă după pauză, elevii lui Dan Fleșeriu nu au mai reușit să puncteze iar steliștii au profitat și au obținut biletele pentru finală.

Marius Runkauskas a fost din nou de neoprit, lituanianul reușind 20 de puncte plus 5 recuperări, fiind urmat de Dave Dudzinski cu 16 puncte plus 11 recuperări.

Din tabăra sibiană s-a remarcat Bogdan Popescu, veteranul sibienilor reușind 15 punce plus 4 pase decisive.

Câștigătoarea semifinalei a doua dintre U BT Cluj Napoca vs CSM U Oradea va întâlni astfel pe Steaua în finală, bucureștenii urmând să aibe avantajul terenului propriu doar în cazul în care se impun cei de la CSM U Oradea.

Steaua CSM EximBank Bucuresti se califica in finala ligii nationale de baschet
5 (100%) 1 vot[uri]

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 + 2 =