Milos Pesic
BC Timisoara CS Phoenix Galati CS Universitatea Cluj CSU Atlassib Sibiu Jucatori

Transferuri CSU Phoenix Galati

CSU Phoenix Galați, noua echipă promovată în primul eșalon baschetbalistic al României, a reușit primele transferuri din acest sezon.

Astfel, în curtea echipei antrenate de Florin Nini au ajuns:

  1. Milos Bojovic (sârb, 34 de ani, 198cm)- sosește de la CSU Sibiu, echipă la care a evoluat în ultimele 2 sezoane reușind medii de 20,0 puncte/meci plus 4,7 recuperări/meci fiind cel mai bun marcator al echipei sibiene și unul din principalii piloni ai echipei. Ca și experiență, Bojovic a mai jucat în Serbia (MVP-ul sezonului în Serbia 2006-2007, Grecia, Franța, Muntenegru și Ucraina.

    Ioan Alin Borsa
    Ioan Alin Borsa
  2. Milos Pesic ( sârb, 205cm, 31 de ani)- sosește de la BC Timișoara fiind un jucător cu mare experiență în Liga Națională de baschet masculin, acesta și-a ajutat echipa în acest sezon să se califice în Play-Off și să câștige Cupa României. În 27 de partide jucate pentru bănățeni, sârbul a strâns medii de 9,7 puncte/meci și 4.0 recuperări/meci. Ca și experiență, a mai jucat în România la U BT Cluj și CSM U Oradea iar în străinătate a jucat în Georgia, Ungaria și Serbia.
  3. Yaroslav Lemyk (ucrainean, 205cm, 30 de ani) – sosește de la formația Etoile Charlevillle din LNB Pro B Franța, echipă pentru care a strâns 12,6 puncte/meci plus 5,0 recuperări/meci în 25 de partide disputate.
  4. Ioan Alin Borşa (român, 201cm, 25 de ani) – sosește de la CS Universitatea Cluj, echipă la care a strâns medii de 6,9 puncte/meci plus 5,4 recuperări/meci.

CSU Phoenix Galați îi mai are sub contract pe Andrei Petică, Robert Bolobiță, Ciprian Țelinoiu, Radu Vîrnă și Andrei Sava.

 

Transferuri CSU Phoenix Galati
5 (100%) 2 vot[uri]

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

8 + 3 =