CS Gaz Metan Medias Jucatori

Transferuri pentru CS Gaz Metan Medias

CS Gaz Metan Medias pare să fi trecut peste etapa financiară slabă și astfel gruparea din județul Sibiu pe lângă anunțarea noului antrenor în persoana lui Ovidiu Teleabă, a transferat și 5 jucători noi.

Dacă în ultimii ani CS Gaz Metan Mediaș ne-a obișnuit cu prezențe în fazele superioare ale tuturor competițiilor în care participa, anul acesta medieșenii vor lupta doar în liga națională și în Cupa României, primul hop în cadrul Cupei fiind contra echipei BCM U Pitești.

1. Gediminas Navickas (lituanian, 180cm, 29 de ani) sosește de la BC Mureș, formație pentru care a jucat în partea a 2-a a sezonului 2013-2014 având medii de 9,6 puncte și 2,9 pase decisive/meci.

Ca și experiență, a mai jucat în România la CSM Oradea precum și la echipe din țara sa natală, Polonia, Estonia și Ukraina.

2. Doug Plumb (american,194cm, 26 de ani) sosește de la formația Kapozvar Zalaegerszeg din Ungaria, echipă pentru care a strâns medii de 11,9 puncte și 4,0 recuperări/meci în 26 de partide disputate.

3.Florin Popa (român, 196cm,27 de ani) sosește de la BC Timba Timișoara având medii de 9,9 puncte și 3,1 recuperări/meci în 23 de partide jucate în maieul “urșilor”. A jucat și la ALL STAR GAME-ul din 2014 de la Cluj.

4.Ciprian Mihai (român, 203cm, 24 de ani) vine de la Concordia Chiajna, echipă ce a renunțat la locul din liga națională. Pentru formația din Ilfov, Mihai a adunat medii de 8,4 puncte și 3,1 recuperări. A mai trecut pe la Steaua București, CSS Giurgiu și Dinamo București.

Cei 5 se alătură tinerilor jucători cu care echipa din Mediaș are deja contract: Horia Cristeian, Cătălin Funar și Vlad Solopa.

Transferuri pentru CS Gaz Metan Medias
Acorda o nota acestui articol

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 + 3 =