Galati-U BT Cluj
CS Phoenix Galati Program si rezultate U-Banca Transilvania Cluj-Napoca

U BT Cluj invinge in ultima secunda pe Galati

U BT Cluj Napoca a învins pe CS Phoenix Galați cu scorul final de 76 la 73 într-un meci ce a contat pentru etapa cu numărul 21 a ligii naționale de baschet masculin.

Partida ce s-a jucat la Arena de baschet din București a însemnat un joc dominat clar de gălățeni în prima repriză care la pauză aveau un avantaj de 19 puncte în fața campioanei.

Avantajul s-a mărit după pauză până la 23 de puncte însă cu doar câteva zeci de secunde înainte de final, clujenii au reușit să egaleze.

Jarvis Threatt a ratat o liberă cu doar câteva secunde înainte de final iar pe contraatac Zeljko Sakic a reușit să marcheze de la distanță la ultima fază obținând astfel victoria ardelenilor.

Aleksandar Rasic a fost cel mai bun marcator al formației cu 24 de puncte plus 5 recuperări în vreme ce pentru Galați s-a remarcat Phillip Miller cu 16 puncte plus 5 intercepții.

Etapa viitoare, campioana va primi vizita formației Steaua CSM București într-un meci restant al etapei cu numărul 19 iar CS Phoenix Galați va primi vizita celor de la SCM U Craiova.

 

U BT Cluj invinge in ultima secunda pe Galati
5 (100%) 1 vot[uri]

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 + 2 =