Catalin Baciu Bogdan Popescu
CSU Ploiesti Program si rezultate U-Banca Transilvania Cluj-Napoca

U Mobitelco 68-78 CSU Asesoft Ploiesti

Derby mare în Ardeal, acolo unde formația U Mobitelco Cluj a întâlnit formația CSU Ploiești într-o reeditare a finalei de acum 2 ani când clujenii au devenit campioni naționali.

De data aceasta însă prahovenii au fost cei mai buni, primul sfert fiind chiar cel decisiv, un sfert în care ploieștenii au luat un avans de 10 puncte.

Clujenii au continuat cursa de urmărire a adversarului, diferența de scor făcându-i să încerce aruncări de la distanță, lucru ce s-a dovedit ineficient, clujenii marcând doar 3 aruncări din 31 posibile.

Meciul nu a fost lipsit de conflicte, Alhaji Mohammed fiind eliminat după 2 faulturi tehnice, lucru ce era să-i coste foarte scump pe oaspeți, însă aceștia au gestionat bine sfărșitul partidei și și-au adăugat în cont a 18-a victorie din acest sezon iar etapa viitoare se vor bate pentru primul loc cu formația CSU Sibiu.

Același Alhaji Mohammed a fost cel mai bun jucător cu 18 reușite în vreme ce pentru clujeni chiar fostul ploieștean Darius Hargrove a însumat 21 de puncte și 8 recuperări.

Etapa viitoare U Mobitelco Cluj va primi vizita echipei BC Mureș într-o luptă aprigă pentru locul 4 al clasamentului general.


  • Vezi pagina echipei U Mobitelco Cluj: aici
  • Vezi pagina echipei CSU Ploiești: aici
  • Vezi clasament 2013-2014: aici
U Mobitelco 68-78 CSU Asesoft Ploiesti
Acorda o nota acestui articol

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 + 9 =