Program si rezultate SCM Universitatea Craiova U-Banca Transilvania Cluj-Napoca

U Mobitelco Cluj Napoca 96-86 SCM U Craiova

U Mobitelco continuă parcursul excelent din campionat atât pe teren propriu cât și în deplasare, clujenii făcând o nouă victimă și anume pe SCM U Craiova, aceeași echipă pe care au eliminat-o și în Cupa României.

Meciul a început bine pentru oaspeți care însă n-au reușit să țină avantajul creat în primul sfert și la pauză scorul arăta un avantaj de 5 puncte pentru gazde.

Au urmat două sfeturi în care fiecare echipă și-au împărțit punctele însă clujenii au învins la o diferență de 10 puncte, 5 dintre jucătorii clujeni având același indice de performanță la finalul partidei.

Astfel, Darius Hargrove (foto) a fost principalul marcator cu 24 de puncte în timp ce pentru olteni Levar Seals a reușit același număr de puncte.

Etapa viitoare U Mobitelco se va deplasa la CS Gaz Metan Mediaș, urmând ca în week-end să primească vizita echipei ce a tulburat rău apele anul acesta la Cluj: BCM U Pitești.

Rămâne de văzut dacă piteștenii vor obține a 4-a victorie din acest sezon contra clujenilor sau dacă aceștia vor continua seria excelentă.

U Mobitelco Cluj Napoca 96-86 SCM U Craiova
Acorda o nota acestui articol

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 + 3 =