BCM U Pitesti-BC Mures
BC Mures BCM U Pitesti Program si rezultate

Victorie facila pentru BCM U FC Arges Pitesti

Victorie ușoară pentru BCM U FC Argeș Pitești în fața celor de la BC Mureș Târgu Mureș, scor final 111-60 (28-15,26-21,34-13,23-11) într-un meci ce a contat pentru etapa cu numărul 19 a ligii naționale de baschet masculin.

Grație problemelor financiare grave, formația mureșeană s-a prezentat la Pitești doar cu un lot de români, iar aceștia nu au putut emite pretenții în fața echipei antrenate de Hristu Șapera.

Nick Russell a fost cel mai eficient jucător, americanul reușind 16 puncte, 11 pase decisive plus 6 intercepții fiind urmat de Titus Nicoară cu 14 puncte, 8 recuperări plus 7 pase decisive și Marius Ciotlăuș cu 17 puncte plus 7 recuperări.

Din tabăra oaspeților conduși de pe margine de George Trif s-au remarcat Alin Borșa cu 23 de puncte plus 5 recuperări și David Engi cu 20 de puncte plus 5 recuperări.

În urma acestui rezultat, BCM U FC Argeș Pitești ajunge la un bilanț de 12 victorii plus 7 înfrângeri și va juca etapa viitoare la Oradea în vreme ce BC Mureș ajunge la un bilanț de 6 victorii plus 12 înfrângeri și va primi etapa viitoare vizita formației CSU Sibiu.

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

9 + 7 =